About

Laura Emmen

Even voorstellen:

Mijn naam is Laura Emmen. Nadat ik  7 jaar de wereld heb mogen bereizen door een baan als stewardess voor KLM en daarna 15 jaar mensen heb mogen begeleiden naar een passende baan als recruiter W&S, had ik genoeg inspiratie opgedaan om me creatief uit te gaan leven.

Doordat ik als kind al een passie had voor tekenen, schilderen en creativiteit, heb ik een paar jaar geleden het roer volledig omgegooid en heb ik een opleiding gevolgd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam (2016).

Sinds die tijd komen er hele leuke opdrachten binnen zoals de nieuwe boeken van Lulu Wang illustreren en opmaken, visuals voor de site van een accountantsbureau , huisstijlen voor horecabedrijven, posters ontwerpen , visitekaartjes etc. Maar ook bijvoorbeeld voor het maken van websites in wordpress, soms in combinatie met het ontwikkelen van een webshop in Woocommerce.

Ik geef ook workshops zoals een workshop doodelen ( heerlijk om je creativiteit te prikkelen) of een workshop collage maken, waarin de mooiste kunstwerkjes ontstaan.