Workshops

Hey there!

Volg eens een leuke workshop!

DOODELEN, JIJ KAN HET OOK!

Weet je nog dat je in de schoolbanken zat en tekeningetjes en krabbels in de kantlijn van je schrift maakte, of tijdens een vergadering? Of misschien doe je dat tijdens een telefoongesprek op een krantje?

MINDFULLNESS OP PAPIER:

Eigenlijk is dit een vorm van mindfulness op papier. Je aandacht gaat even helemaal naar de tekeningetjes. En het leuke is dat je helemaal niet goed hoeft te kunnen tekenen. Je speelt met vormen, lijnen en patroontjes en de resultaten zijn vaak verrassend. Het stimuleert je creativiteit en werkt heel ontspannend.

WORKSHOP VOLGEN?

Wil jij met collega’s of vrienden leren doedelen, stuur dan een berichtje naar laura@www.pincellodesign.nl of bel me op 06-55247644. Deze workshop doodelen is bijzonder geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en wordt ook aangeboden voor ouder met kind.


‘Iedereen kan tekenen!’ en dit draagt Laura zeker uit. Ze zorgt tijdens haar workshops voor een positieve sfeer in de groep en neemt je mee in heldere stappen. Zo leidt ze de groep naar mooie resultaten, maar ook naar vertrouwen in een ieders kunnen. 

Recensie van Sjoerdtje Schaap,

Evenementen Organisator bij Bibliotheek van Eindhoven

doodles van Annemieke Soethout, cursist